НАЧАЛО ЗА КЛУБА НОВИНИ МЕДИИТЕ ЗА НАС СРЕЩИ ОТВОРЕНИ ВРАТИ FREMO ГАЛЕРИЯ ВИДЕО FORUM КОНТАКТИ

КЖМБ посрещна австрийска група от жп фенове



09.09.2015, късен следобед. Бял автобус спира на паркинга пред клубното помещение на КЖМБ. 25 австрийски жп фенове, дошли за организирани атракционни пърувания по мрежата на НКЖИ с исторически подвижен състав на БДЖ, слизат и се отправят към клубните помещения.


Всички са посрещнати с Добе дошли и започват да разглеждат трасетата в H0, TT и N. Специално за срещата са извадени почти всички модели на български подвижен състав. Не остават незабелязани моделите на 04, който обра овациите, както и моделите на парната тяга на БДЖ локомотиви. На трасето в N пък специално е закачен OBB 2048, тегелещ 4 БДЖ пътнически вагона, подготвени за срещата в Прага. Оказа се, че в групата посетители се намериха хора, които ни разпознаха от участията на срещите в Будапеща. Специални поздравления получихме и от Президента на MOROP за Австрия Willand Zimmer, който беше част от групата.


Радваме се, че вече сме разпознаваеми дори в Европа и, че в клуба идват хора, с които имаме общо минало, настояще и бъдеще.


Всички гости бяха изненадани от качеството на трасетата и отправиха благодарности към всички клубни членове, благодарение на които трасетата са факт. Наред с поздравленията получихме покана за гостуване в няколко австрийски клуба, чиийто членове бяха сред посетителите.

КЖМБ посрещна австрийска група от жп фенове

Адрес: Централна ЖП Гара, София, бул.Княгина Мария-Луиза № 102
ъглова зала (запад) - до експозиционен парен локомотив серия 47

E-mail: club@railwaymodellingclub.com

Всичко за клубния живот до 2013 година
може да видите подробно на запазена архивна версия на стария сайт тук :-).
© 2019 RailwayPassion. Всички права запазени. Специални благодарности на екипа на Studio ITTI